fbpx

Når to iværksættere mødes

Det er ikke ret længe siden Bo Christensen troppede op hos Sønderborg Iværksætter Service, fordi han manglede teknisk hjælp til at udvikle videre på sin “Kamera slider”, der er et meget fleksibelt kamerastativ, der gør, at et kamera kan bevæges roligt og rystefrit i stort set alle retninger.

“Min prototype nummer to viste sig at være for spinkel”, siger Bo Christensen til SønderborgNYT.

Det var Steen Bielefeldt, der tog imod Bo Christensen og hørte, han manglede teknisk assistance.

“Den slags har jeg ikke det mindste forstand på, men jeg vidste jo, vi har en opfinder siddende i huset, så jeg sendte Bo Christensen ind til Anders Lykkegaard, der gennem nogle måneder har haft plads hos Sønderborg Iværksætter Service”, siger Steen Bielefeldt.

“Jeg er maskiningeniør og har været i faget siden 1990. Både som selvstændig og som ansat”, siger Anders Lykkegaard til SønderborgNYT. Og det er lige det med at have sådan en uddannelse, Bo Christensen ser den helt store fordel ved.

“Jeg er jo selvlært, så det er helt klart en fordel, at Anders Lykkegaard har alt det i kufferten, der følger med, når manby tager en uddannelse”, siger Bo Christensen.

Så sent som i torsdags lavede de to herrer et fælles firma og er nu i gang med at gøre deres kamera slider mere stabil.

“Og når det er på plads, så skal vi ud og finde en lokal producent”, siger Anders Lykkegaard. han forklarer, at når han siger en lokal producent, så mener han lokal.

“Det er vigtigt for os”, siger han.

Skrevet af Ole Kæhler, www.sønderborgnyt.dk