fbpx

Med Lean Business Platform kan du på en nutidig, effektiv og dynamisk metode arbejde med din forretningsplan.

Lean Business Platform tillader dig at udvikle og tilpasse din forretningsplan i takt med at virkeligheden for din forretning udvikler sig.

Lean Business Platform er opdelt i to dele: den ene del vedrører forretningsideen og -modellen. Den anden del vedrører projektstyringsdelen af forretningsudviklingen.

Onlineværkstøjet er velegnet for alle typer virksomheder med vækstambitioner – uanset om virksomheden er i opstartsfasen eller allerede er etableret.

Det er nemt og enkelt at komme igang – klik her eller på billedet ovenfor, opret dig som bruger … og så er du klar til at gå i gang med strategidelen, hvor du fokuserer på at kortlægge dine ressourcer, din forretningside, din forretningsmodel m.m.

Webinarer, der kan styrke din forretningsplan

Du kan deltage på gratis webinarer, som uddyber, hvordan du arbejder med din forretningsidé og hvad du skal have styr på i forhold til de forskellige elementer i din forretningsplan og i forhold til dit økonomiske overblik.

Datoer for kommende webinarer er på vej …

Et webinar varer ca. 1 time, det er gratis og alle interesserede er velkomne. 

OBS: Et webinar er et live online kursus, som du deltager på fra din computer derhjemme. God fornøjelse!

DEN GODE FORRETNINGSIDÉ

Få adgang til værktøjer og metoden til at gøre din forretningsidé skarp og få testet den, så du kan komme udover rampen med den.

Hvis du overvejer at springe ud i det som iværksætter, allerede er i gang eller arbejder med innovationsprojekter er dette et webinar, som helt konkret og i praksis lærer dig, hvordan du kan arbejde effektivt og struktureret med din forretningsidé.

SALG OG MARKEDSFØRING

Du får styr på, hvad du skal overveje i forhold til markedsføring og salg samt får nogle redskaber til at få overblik over dine indsatsområder på dette område.

Desuden vil du blive introduceret til en måde, hvorpå du kan skabe dig et overblik over dine konkurrenter og det marked du er på vej ind i og ikke mindst finde ud af, om markedet er stort nok.

FÅ STYR PÅ BUDGETTET

Du vil lære, hvordan du enkelt og hurtigt udarbejder en handlingsplan og et likviditetsbudget for din forretningsidé.

Vi vil præsentere dig for et værktøj, som gør det let og enkelt for dig at beregne både moms, lønudgifter og andre obligatoriske omkostninger.

Værktøjet er udviklet i samarbejde med revisorer, og betegnes af mange som den letteste måde for iværksættere at lære om økonomi.

Ansøgningsfrist til online udviklingsforløb i april
29. March - 00:00

Seneste tilmelding skal ske den 29. marts. Læs mere om forløbet her.

Online udviklingsforløb for iværksættere, april 2021.
07. April - 09:00

Få professionel hjælp til at blive skarp på din forretningside og din strategi for din virksomhed.