fbpx

Med Iværksætterplatformen kan du på en nutidig, effektiv og dynamisk metode arbejde med din forretningsplan.

Iværksætterplatformen tillader dig at udvikle og tilpasse din forretningsplan i takt med at virkeligheden for din forretning udvikler sig.

Iværksætterplatformen leder dig igennem overvejelser om ressourcer, forretningside, forretningsmodel, målsætninger, økonomi m.m. og hjælpe dig til at strukturere udviklingen af  din forretningside.

Onlineværkstøjet er velegnet for alle typer virksomheder med vækstambitioner – uanset om virksomheden er i opstartsfasen eller allerede er etableret.

Det er nemt og enkelt at komme igang – klik her eller på billedet ovenfor, opret dig som bruger … og så er du klar til at gå i gang med strategidelen, hvor du fokuserer på at kortlægge dine ressourcer, din forretningside, din forretningsmodel m.m.

Rådgiver Café
02. September - 16:30

Rådgiver Caféen er stedet for dig, der har en god forretningsidé, er iværksætter eller har en ny virksomhed og går og tumler med nogle spørgsmål. Husk tilmelding.

Iværksætteri i praksis
14. September - 17:00

Er du klar til et liv som selvstændig? Vil du vide mere om markedsføring, jura, regnskab, budget, salg og kundeservice? Så er Iværksætteri i praksis kurset for dig.