Med Lean Business Platform kan du på en nutidig, effektiv og dynamisk metode arbejde med din forretningsplan.

Lean Business Platform tillader dig at udvikle og tilpasse din forretningsplan i takt med at virkeligheden for din forretning udvikler sig.

Lean Business Platform er opdelt i to dele: den ene del vedrører forretningsideen og -modellen. Den anden del vedrører projektstyringsdelen af forretningsudviklingen.

Onlineværkstøjet er velegnet for alle typer virksomheder med vækstambitioner – uanset om virksomheden er i opstartsfasen eller allerede er etableret.

Det er nemt og enkelt at komme igang – klik her eller på billedet ovenfor, opret dig som bruger … og så er du klar til at gå i gang med strategidelen, hvor du fokuserer på at kortlægge dine ressourcer, din forretningside, din forretningsmodel m.m.

Webinarer, der kan styrke din forretningsplan

Du kan deltage på gratis webinarer, som uddyber, hvordan du arbejder med og hvad du skal have styr på i forhold til de forskellige elementer i din forretningsplan.

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de udbudte webinarer samt link til tilmelding. Der er mulighed for at stille spørgsmål, som tages op og besvares i løbet af webinaret. Webinarerne er gratis og åbne for alle. 

OBS: Et webinar er et live online kursus, som du deltager på fra din computer derhjemme. God fornøjelse!

DEN GODE FORRETNINGSIDÉ

Få adgang til værktøjer og metoden til at gøre din forretningsidé skarp og få testet den, så du kan komme udover rampen med den.

Hvis du overvejer at springe ud i det som iværksætter, allerede er i gang eller arbejder med innovationsprojekter er dette et webinar, som helt konkret og i praksis lærer dig, hvordan du kan arbejde effektivt og struktureret med din forretningsidé.

Tilmeld 12. april 2018 kl. 19-20

Tilmeld 8. maj 2018 kl. 19-20

SALG OG MARKEDSFØRING

Du får styr på, hvad du skal overveje i forhold til markedsføring og salg samt får nogle redskaber til at få overblik over dine indsatsområder på dette område.

Desuden vil du blive introduceret til en måde, hvorpå du kan skabe dig et overblik over dine konkurrenter og det marked du er på vej ind i og ikke mindst finde ud af, om markedet er stort nok.

Tilmeld 19. april 2018 kl. 19-20

Tilmeld 16. maj 2018 kl. 19-20

FÅ STYR PÅ BUDGETTET

Du vil lære, hvordan du enkelt og hurtigt udarbejder en handlingsplan og et likviditetsbudget for din forretningsidé.

Vi vil præsentere dig for et værktøj, som gør det let og enkelt for dig at beregne både moms, lønudgifter og andre obligatoriske omkostninger.

Værktøjet er udviklet i samarbejde med revisorer, og betegnes af mange som den letteste måde for iværksættere at lære om økonomi.

Tilmeld 24. april 2018 kl. 19-20

Tilmeld 24. maj 2018 kl. 19-20 

Video tutorials

Info om ingeniøruddannelserne på SDU
21. June - 14:00

For lærlinge, teknisk kyndige og andre med interesse i at videreuddanne sig til ingeniør.

Rådgiver Café
06. September - 16:30

Rådgiver Caféen er et godt sted … for dig, der har en god idé for dig, der gerne vil eje og drive din egen virksomhed for dig, der har en virksomhed og går og tumler med nogle spørgsmål husk tilmelding