Sønderborg Iværksætter Pris – dommerpanelet

Udvælgelse til semifinale

Din forretningsidé bliver første gang vurderet af iværksætterkonsulenterne hos Sønderborg Iværksætter Service, der udvælger 10 forretningsidéer, der går videre til semifinalen.

Semifinalen

I semifinalen præsenterer/pitcher du din forretningsidé foran et dommerpanel, som i 2017 bestod af Iværksætterchef Michael Hamann samt 3 lokale kompetente erhvervsfolk.

I 2017 var disse Bente Rasmussen – Femina, Mia Grønning – Parcellet og Jan Sørensen – Kontor Syd.

Finaledommere

LINAK er en betydende virksomhed i Sønderborg Kommune med stor interesse i iværksætteri. En interesse, som – ud over sponsoratet af Sønderborg Iværksætter Pris – også udmønter sig i sponsorat af Sønderborg Iværksætter Services Netværks Café og Pitch Café. LINAK besætter en af pladserne i dommerpanelet, repræsenteret af Bent Jensen i 2015, 2016 og 2017.

En dommer bliver inviteret fra en institution, der arbejder fokuseret med iværksætteri og virksomhedsvækst. I 2016 og 2017 var Stig Poulsen fra Vækstfonden med i dommerpanelet.

Succesrige iværksættere kan også være en del af dommerpanelet og det var tilfældet i 2016 og 2017, hvor Allan Kaczmarek fra SwipBox indgik i dommerpanelet. SwipBox har revolutioneret håndteringen af pakker købt online og tilbyder selvbetjeningsautomater kombineret med avanceret teknologi. Pakker købt online afleveres og afhentes i selvbetjeningsautomaterne.

Endelig bliver den fjerde plads i dommerpanelet besat af en kompetent lokal erhvervsperson. I 2015 og 2016 indtog Trine Lindén fra Commocean denne plads i panelet. Commocean er såvel reklamebureau, analyseinstitut og konsulenthus og tilbyder målrettede kommunikationsløsninger.  

I 2017 blev den fjerde dommerplads besat af Rikke Torré, som – udover at være indehaver af Huset Torré – også er formand for Sønderborg Handel.

Dommerpanel 2018

Dommerpanelet til dette års semifinale og finale i Sønderborg Iværksætter Pris bliver offentliggjort i oktober 2018.

Info om ingeniøruddannelserne på SDU
21. June - 14:00

For lærlinge, teknisk kyndige og andre med interesse i at videreuddanne sig til ingeniør.

Rådgiver Café
06. September - 16:30

Rådgiver Caféen er et godt sted … for dig, der har en god idé for dig, der gerne vil eje og drive din egen virksomhed for dig, der har en virksomhed og går og tumler med nogle spørgsmål husk tilmelding