Sønderborg Iværksætter Pris – dommerpanelet

Udvælgelse til semifinale

Din forretningsidé bliver første gang vurderet af iværksætterkonsulenterne hos Sønderborg Iværksætter Service, der udvælger 10 forretningsidéer, der går videre til semifinalen.

Semifinalen

I semifinalen præsenterer/pitcher du din forretningsidé foran et dommerpanel, som i 2017 bestod af Iværksætterchef Michael Hamann samt 3 lokale kompetente erhvervsfolk.

I 2017 var disse Bente Rasmussen – Femina, Mia Grønning – Parcellet og Jan Sørensen – Kontor Syd.

Finaledommere

LINAK er en betydende virksomhed i Sønderborg Kommune med stor interesse i iværksætteri. En interesse, som – ud over sponsoratet af Sønderborg Iværksætter Pris – også udmønter sig i sponsorat af Sønderborg Iværksætter Services Netværks Café og Pitch Café. LINAK besætter en af pladserne i dommerpanelet, repræsenteret af Bent Jensen i 2015, 2016 og 2017.

En dommer bliver inviteret fra en institution, der arbejder fokuseret med iværksætteri og virksomhedsvækst. I 2016 og 2017 var Stig Poulsen fra Vækstfonden med i dommerpanelet.

Succesrige iværksættere kan også være en del af dommerpanelet og det var tilfældet i 2016 og 2017, hvor Allan Kaczmarek fra SwipBox indgik i dommerpanelet. SwipBox har revolutioneret håndteringen af pakker købt online og tilbyder selvbetjeningsautomater kombineret med avanceret teknologi. Pakker købt online afleveres og afhentes i selvbetjeningsautomaterne.

Endelig bliver den fjerde plads i dommerpanelet besat af en kompetent lokal erhvervsperson. I 2015 og 2016 indtog Trine Lindén fra Commocean denne plads i panelet. Commocean er såvel reklamebureau, analyseinstitut og konsulenthus og tilbyder målrettede kommunikationsløsninger.  

I 2017 blev den fjerde dommerplads besat af Rikke Torré, som – udover at være indehaver af Huset Torré – også er formand for Sønderborg Handel.

Dommerpanel 2018

Dommerpanelet til dette års semifinale og finale i Sønderborg Iværksætter Pris bliver offentliggjort i oktober 2018.

Pitch Café
30. August - 17:00

Pitch Café – her kan du pitche din forretningsidé og høre andre pitche deres. Giv dine konstruktive kommentarer og indspark. Hvad var godt i de forskellige pitch og hvad kunne eventuelt blive bedre. Alt foregår i en god stemning og i afslappede og uformelle rammer. Vi glæder os til at se dig i huset til […]

Webinar for iværksættere
05. September - 16:30

Den gode forretningsidé Siddende foran din skærm får du værktøjer og metoder til at gøre din forretningsidé skarp.