Michael J. Hamann

Direktør

”Min alsidige baggrund giver mig grobund for at hjælpe iværksættere fra mange forskellige vinkler”

”Jeg har en baggrund som ingeniør, men samtidig læst Entrepreneurship Program på MIT og læst en HD.  Jeg har 20 års projekt- og ledelseserfaring blandt andet med fokus på salg/marketing.
De seneste år har jeg haft stor fokus på innovation og entreprenørskab, og har over syv års erfaring som CEO i en start-up virksomhed samt bestyrelsesarbejde i små opstartsvirksomheder”

Dorthe Schack

Erhvervskonsulent

”Du får sparring, vejledning og svar på dine spørgsmål. Du skal også selv besvare spørgsmål – for det er dig og din iværksætterdrøm, der er i centrum” 

” Min erfaring fra forskellige brancher og som selvstændig bruger jeg til at udforske og skærpe din drøm om at blive iværksætter. Jeg er cand.merc. og har arbejdet med ledelse, produktudvikling, markedsføring og kommunikation i producent-, salgs- og detailleddet”

Ron Bader

Erhvervskonsulent 

“Jeg er stedets ”altmuligmand” og har du en kreativ idé, så er det mig du skal komme til” 

”Jeg er uddannet teknisk tegner og har 30 års erfaring med udvikling af alternative bæredygtige løsninger. Derudover er jeg registreret opfinder og kunstner.
Jeg har også fungeret som projektleder og har fem års erfaring med marketing”

Steen Bielefeldt

Erhvervskonsulent

”Med min mange års erfaring i branchen kan jeg hjælpe folk på vej mod deres fremtid som iværksætter” 

”Jeg har mange års erfaring som marketing og produktchef i større ogmindre virksomheder på detail- og leverandørsiden.
Hos Sønderborg Iværksætter Service fungerer jeg som konsulent, og er med til at yde rådgivning og sparring til de mange iværksættere der kommer her”

Pitch Café
30. August - 17:00

Pitch Café – her kan du pitche din forretningsidé og høre andre pitche deres. Giv dine konstruktive kommentarer og indspark. Hvad var godt i de forskellige pitch og hvad kunne eventuelt blive bedre. Alt foregår i en god stemning og i afslappede og uformelle rammer. Vi glæder os til at se dig i huset til […]

Webinar for iværksættere
05. September - 16:30

Den gode forretningsidé Siddende foran din skærm får du værktøjer og metoder til at gøre din forretningsidé skarp.