fbpx

Iværksættere udtaler ...

Aroprezo - Mette Kaczmarek: For mig betyder det meget at have folk omkring mig, som jeg kan sparre med samt dele udfordringer og successer med. Som iværksætter hos SIS oplever jeg kompetent sparring med medarbejderne i SIS, samt en god “kollega”-ånd sammen med de andre iværksættere.
Adapto Technologies - Chris Schack Noesgaard: "SIS har været en stor hjælp ifm. opstarten af Adapto, og vi er meget taknemmelige for både de fornemme faciliteter, netværksmuligheder og ikke mindst sparring om stort og småt fra Steen, Dorthe og Michael. Sønderborg kan godt være stolte af så fine forhold for iværksættere."
Numtec - Uljan Sinani: "We believe that startups, among many "ingredients for a successful start" need at least three of them. A nice working environment, networking opportunities, and professional advice along the way. Without a doubt, at Sønderborg Iværksætter Service (SIS), we could find not only these "ingredients" but much more!"
C-Patient
C-Patient - Steffan Laugaard Nielsen: Hos SIS er man en del af et miljø, hvor man som iværksætter kan fokusere på sin idé eller virksomhed. Hos SIS møder du et stærkt rådgivningsteam og en bred vifte af forskellige iværksættere, som altid er klar til sparring eller bare en uformel snak over en kop kaffe. Jeg har oplevet, at der er mange muligheder hos SIS og at det er de iværksættere, som til dagligt er hos SIS, som viser retningen for SIS.
CrewNET Eventadministration - Nicolai Brix Laursen: "Sønderborg Iværksætter Service er et inspirerende kontorfællesskab og iværksættermiljø, som det er fedt at være en del af. Der sidder mange dygtige mennesker med spændende visioner i lokalerne. Man kan altid kontakte naboen og stille spørgsmål, udveksle viden og erfaring eller blot søge råd og hjælp".
BiochemNordic - Benedicte Lerche: Jeg er blevet rigtig godt modtaget hos Sønderborg Iværksætter Service. Det er et fantastisk miljø, hvor det summer af ideer og mange forskellige mennesker.

Sønderborg Iværksætter Pris 2020
17. September - 00:00

Har du en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune? Bor du i Sønderborg Kommune? Kan du svare JA, så vær med i konkurrencen om i alt 45.000 kr. i præmier. ipnordic A/S har sponseret 25.000 kr. til vinderen og  LY Copenhagen har sponseret 4 x 5000 […]

Opfinderaften med Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut
30. September - 16:00

Kom og mød Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut. Tag din opfindelse eller ide med og få en snak med en opfinderrådgiver om at realisere det kommercielle potentiale.