fbpx

FAQ

Hvad kan SIS hjælpe med?

Sønderborg Iværksætter Service er til for din skyld. Dig der har en idé, dig der er etableret og mangler hjælp eller dig der bare er interesseret i iværksætteri og ønsker inspiration. Vi kan hjælpe med alt lige fra lokaler til rådgivning og sparring. Ligegyldigt hvilket problem du måtte have, skal vi nok hjælpe dig videre.

Jeg er ikke iværksætter – kan jeg stadig bruge SIS?

Ja, selvfølgelig. Uanset om du bare ønsker inspiration, har interesse for iværksætteri eller bare er nysgerrig er du mere end velkommen til at benytte dig af vores tilbud. Leder du efter inspiration eller ønsker du et sted at sidde og arbejde med din idé – så kom bare herud.

Hvordan kommer jeg i kontakt med SIS?

Ønsker du at kontakte Sønderborg Iværksætter Service, kan du ringe til os på Tlf. 79 30 61 78. Under ”Kontakt” finder du vores kontaktoplysninger. Du er også meget velkommen til at besøge os – vi bor på Ellegårdvej 36 i Sønderborg (parkering og indgang ved bagbygning med indkørsel fra Damgade).

Hvordan melder jeg mig til en begivenhed?

Ved hver begivenhed er det beskrevet, hvordan du tilmelder dig. Af hensyn til praktik, mad og drikke vil vi gerne vide, hvor mange personer, der deltager i vores arrangementer og derfor opfordrer vi alle til at tilmelde sig. Bliver du forhindret, så ring og meld afbud. Og får du ikke tilmeldt dig i tide, er du selvfølgelig stadig velkommen til at møde op.

Hvornår har SIS åben?

Sønderborg Iværksætter Service har som udgangspunkt åben alle hverdage 9.00 – 16.00, fredag til kl. 15 Har du kontor her eller bruger en flyverplads kan du få en nøgle, så du kan komme og gå som det passer dig.

Jeg ønsker et kontor/flyveplads – hvordan får jeg det?

Ønsker du en ”flyveplads” hos os - altså et sted hvor du kan sidde og arbejde på din idé – så kom herud. Vi har et ledigt skrivebord, som venter på dig. Ønsker du et kontor, skal du også bare komme herud – så vil vi sammen finde det rette lokale til dine/jeres behov og derefter finde ud af alt det praktiske. Sønderborg Iværksætter Service er mere end bare kontorlokaler – vi har alt lige fra sofahjørner, hvor du kan sidde i afslappende omgivelser til billard- og fodboldborde, hvor du kan få brændt energi af.

Iværksætteri i praksis – modul 6
26. October - 17:00

Er du klar til et liv som selvstændig? Vil du vide mere om markedsføring, jura, regnskab, budget, salg og kundeservice? Så er Iværksætteri i praksis kurset for dig.

Tegn din kommunikation bedre
28. October - 08:00

Lær at lave bruge grafisk facilitering og lav spændende præsentationer