fbpx
Indlæser Begivenheder

Værktøjskursus: WordPress 3
27. februar - 08:00

Lær hvordan du gør din hjemmeside hurtig og effektiv, så besøgende ikke springer fra igen pga. ventetid! Vi optimerer din hjemmeside, tjekker om der er indhold, der fylder for meget og kigger også på hvordan du selv kan lave dine billeder mindre, hvis de fylder for meget.

Du vil også finde ud af, hvordan du kan lave et ekstra touch til hjemmesiden, lave en iøjnefaldende knap, lave en slider, et galleri eller noget helt fjerde…

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 27. februar Tidspunkt: 08:00 - 11:00

Elementer i kurset

Hastighedsoptimering – få en lynhurtig webside: Optimer din hjemmeside så besøgende ikke skal vente mere end et par splitsekunder på at hele hjemmesiden er loadet. Vi kigger på billedestørrelser, tekster, filer og andre tinge ting, der kan bremse siden.

Design, tips og tricks, den sidste finish: Når du har erfaring fra de andre kurser og er ved at have styr på WordPress og funktionerne heri, snakker vi om, hvordan du kan give din side det ekstra touch den står og mangler.

 

 

Lidt mere om kurset

Du skal have fuld administratoradgang til din hjemmeside og du skal medbringe din PC.

Underviser er Henrik Lindegaard fra Byro&Co.

Vi starter kl. 8 – både med kurset og med et rundstykke.

HUSK OGSÅ vores andre events

LinkedIn – sådan brander du effektivt dig selv og din virksomhed
16. April - 16:30

Mød Giovanni Niese – LinkedIn ekspert – der gavmildt deler egne tips og tricks, så du kan at få større udbytte af LinkedIn.

Opfinderaften med Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut
14. May - 16:30

Kom og mød Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut. Tag din opfindelse eller ide med og få en snak med en opfinderrådgiver om at realisere det kommercielle potentiale.