fbpx
Indlæser Begivenheder

Virtuel karrieremesse
21. august - 13:00

SDU’s virtuelle karrieremesse er et online event for syddanske virksomheder, der ønsker at rekruttere akademisk arbejdskraft.

Sted: Alsion 2 Dato: 21. august Tidspunkt: 13:00 - 16:00

Den 21. august kl. 13.00-16.00 afholder projekt KOMPAS i samarbejde med SDU Jobbank en virtuel karrieremesse (VCF=Virtual Career Fair), hvor du kan møde en masse spændende profiler, uden at skulle bruge tid på transport og opstilling af stand.

Hvis du sørger for at tilmelde dig og afsætter tiden i din kalender, kan du sortere blandt alle tilmeldte nyuddannede og ledige – og gå i dialog på chatten med dem der er relevante for netop din virksomhed. Du kan bl.a. prioritere efter uddannelse og interesseområder.

Deltagere der finder din virksomhed interessant, kan ligeledes vælge at åbne en samtale med dig. Så sid klar fra start og få mest muligt ud af messen.

For at få det optimale ud af at deltage, anbefaler vi stærkt at du forud for messen uploader konkrete jobopslag til portalen, men det er ikke et krav. Erfaring viser dog at det dels giver de bedste samtaler, når der er konkrete stillinger at tale ud fra og dels lader de tilmeldte deltagere forberede sig bedst på at tale ind i din virksomheds behov.

Tilmeldingsfrist til SDU Virtuel Karrieremesse er 5. august 2019 kl. 22.00. OBS: Der er kun 30 pladser, så vent ikke for længe.

De umiddelbare betingelser for at deltage er:

  • Virksomhederne skal være SMV’ere med mellem 1 og 250 ansatte og virksomhederne skal arbejde indenfor et regionens fokusområder eks. sundheds- og velfærdsinnovation, oplevelseserhverv og bæredygtig energi. Enten som producent, leverandør eller som underleverandør. Derved opfyldes KOMPAS-kravene, som betyder, at virksomhederne kan deltage gratis
  • Virksomhederne skal være interesseret i samarbejde med studerende/kandidat, og må gerne have opslag med. Fokus er på færdiguddannede/jobsøgende kandidater, dvs. det er ikke praktik/projekt/studiejob, men derimod et fuldtidsjob eller løntilskudsjob, som virksomhederne skal tilbyde.

Det forventes, at 300 – 500 studerende/dimentender vil deltage i karrieremessen.

Hvis du i øvrigt har nogen spørgsmål, skal du endelig kontakte Lars Frank-Larsen (lfla@sdu.dk) eller Susan Nøttrup (sucn@sdu.dk)

HUSK OGSÅ vores andre events

Wærktøjskursus: WordPress 3
20. February - 08:00

Lær hvordan du gør din hjemmeside hurtig og effektiv, så besøgende ikke springer fra igen pga. ventetid! Vi optimerer din hjemmeside, tjekker om der er indhold, der fylder for meget og kigger også på hvordan du selv kan lave dine billeder mindre, hvis de fylder for meget. Du vil også finde ud af, hvordan du kan lave et ekstra touch til hjemmesiden, lave en iøjnefaldende knap, lave en slider, et galleri eller noget helt fjerde…

Værktøjskursus: WordPress 2
06. February - 08:00

På kurset lærer du at optimere din hjemmeside til Google og hvordan du skriver de rigtige ting til Google. Du vil få indsigt i oprettelse og integration af nyhedsbreve og sociale medier. Du kommer til at høre om WooCommerce og dets funktioner, bl.a. hvordan du kan skabe en online shop på din hjemmeside og hvor nemt det er. Til sidst vil vi komme ind på Google Analytics, undersøge hvor folk klikker på din side – og evt. hvor de springer…