fbpx
Indlæser Begivenheder

Tegn din kommunikation bedre
28. oktober - 08:00

Lær at lave bruge grafisk facilitering og lav spændende præsentationer

Dato: 28. oktober Tidspunkt: 08:00 - 11:00

Lær at bruge Grafisk Facilitering

Vi overdænges med informationer i hverdagen i en sådan grad, at vi næsten drukner. Derfor bliver det vigtigere og vigtigere at kunne komme igennem med sit budskab. Og det handler om at gøre det enkelt og visuelt. Der er en grund til, at smiley’er er verdens hurtigst voksende sprog! Og Grafisk Facilitering vokser næsten lige så hurtigt..

Kom til morgenmøde, hvor du lærer:

  • Hvordan man bruger Grafisk Facilitering
  • Tips og tricks – hvad er det allervigtigste?
  • Hvordan man tegner mennesker, organisationer og masser af ikoner.

Du bliver ikke ekspert. Men forhåbentlig får du ’blod på tanden’ og er klar til et opfølgende 1-2-dages brugerkursus.

Du får tusser i hånden efter 15 minutter. Enhver generthed og ’jeg-kan-ikke’-holdning  er væk efter 1 time. Og du vil have svært ved at lægge tusserne fra dig efter de 3 timer.

Værktøjskurset om Grafisk Facilitering er gratis og er henvendt til alle interesserede. Vi starter med morgenbrød kl. 08.00.

Underviser Søren Moldrup

Procesfacilitator er Søren Moldrup, Moldrup Consult. Søren har arbejdet som leder i over 30 år – primært inden for undervisningssektoren. Han har undervist på lederuddannelse i 35 år og bruger i sin hverdag Grafisk Facilitering både som leder, konsulent og underviser.

Siden 2007 har han arbejdet med lederudvikling, været kommunal HR-konsulent og er nu selvstændig.

’Jamen, jeg kan jo ikke tegne’, vil mange sikkert sige.

Dejligt!

For de, der ikke kan tegne, er de hurtigste til at lære og få glæde af Grafisk Facilitering. Det kan være til interne møder, til eksterne møder eller til præsentationer af enhver art.

HUSK OGSÅ vores andre events

Få større chance for succes med din virksomhed
01. November - 09:00

Kom med på det deltagerroste udviklingsforløb sammen med andre iværksættere og selvstændige og få struktureret hjælp og sparring til udviklingen af din virksomhed. Forløbet starter d. 1. november og ansøgningsfristen er d. 21. oktober. Læs mere om og ansøg direkte her: sis.entreprenerdy.com.

Åbent Hus – Grøn Vækst og Iværksætteri – Debataften
23. September - 15:30

Kom og oplev start-up faciliteterne og vær med til erhvervspolitisk debataften med kandidater til KL21, erhvervsliv og andre interesserede