Indlæser Begivenheder

Succes online
14. marts - 09:00

Værksted: Fra tjekliste til handlingsplan

Succes Online hjælper små- og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering af samfundet.

På kurset arbejder du med din egen tjekliste og bliver rustet til at gøre din tilstedeværelse på nettet stærkere og mere synlig.

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 14. marts Tidspunkt: 09:00 - 13:00

Værkstedet

I bedste workshop format arbejder du på værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra kick-off og din egen tjekliste. På værkstedet arbejder du med praktiske dos and dont’s, som er afgørende for din succes på nettet.

 

 

Du går hjem med en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet.

Efter Værkstedet handler det om at holde motivationen høj og gennemføre de definerede indsatser. Til det formål stiller Succes Online et gratis online videokartotek til rådighed. Derudover er der også mulighed for 1:1 sparring med underviseren.

(Det er en klar fordel, at man også har deltaget på Kick-off forud for Værkstedet)

HUSK OGSÅ vores andre events

Webinar for iværksættere
21. November - 19:00

Få styr på budgettet. Webinaret giver dig input til at formulere din handlingsplan og opstille at opstille et likviditetsbudget.

Webinar for iværksættere
31. October - 16:30

Få styr på budgettet. Webinaret giver dig input til at formulere din handlingsplan og opstille at opstille et likviditetsbudget.