fbpx
Indlæser Begivenheder

AFLYST SoMe Workshop
21. april - 08:00

Marketing Automation

AFLYST. Vi håber at kunne gennemføre denne SoMe Workshop i efteråret 2020.

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 21. april Tidspunkt: 08:00 - 10:00

Hvad er marketing automation?

Marketing automation er automatisering af marketingopgaver. Formålet er at kunne kommunikere med et stort antal potentielle kunder på en målrettet måde uden at skulle gøre det manuelt, hvilket ville kræve noget mere end 24 timer i døgnet.

Marketing automation er i spil i hele processen, fra du giver noget værdifuld viden væk til en modtager, som kvitterer for modtagelsen med sin e-mailadresse og øvrige oplysninger, og gennem den videre dialog mellem jer. Lige indtil den automatiserede proces har ført dit lead langt nok i købsprocessen til, at en sælger skal overtage dialogen.

Lær om automation software, vi bruger hobspot, men der findes mange andre systemer man kan benytte der således gør det altså muligt at designe et workflow, hvor systemet så at sige klarer meget af det grove arbejde, hvis du ellers sørger for at fylde tanken med kvalitetsindhold og i øvrigt bygger gode og gennemtænkte flows.

Underviser

Henrik Lindegaard fra BYRO leder dig igennem workshoppen og du bliver også inviteret til at deltage i en Facebookgruppe for SoMe Workshop-deltagere. I denne gruppe kan du løbende stille spørgsmål om SoMe emner eller udfordringer.

HUSK PC.

“Marketing automation er en proces understøttet af en teknisk platform, der hjælper en virksomhed med at kvalificere leads til at blive så varme, at salgsafdelingen kan tage over og konvertere leadet til en kunde.”

Kilde: Avidly

Læs artiklen Kom i gang med Marketing Automation af forretningsudvikler Bjarne Sørensen. Artiklen uddyber, hvordan Marketing Automation kan effektivisere din markedsføring og giver dig desuden relevant forhåndviden til værktøjskurset om Marketing Automation.

Kilde: Erhvervshus Fyns nyhedsbrev 9. januar 2020.

HUSK OGSÅ vores andre events

Årets Business Event 2020
03. December - 17:00

Vær med til at fejre iværksætteri, vækst- og kometvirksomheder i Sønderborg.

Iværksætteri i praksis – efterår 2020
17. November - 17:00

Udarbejde resultat- og likviditetsbudget og gennemgang af forretningsplan – eksamensforberedende modul.