fbpx
Indlæser Begivenheder

Opfinderaften med Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut
30. september - 16:00

Kom og mød Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut. Tag din opfindelse eller ide med og få en snak med en opfinderrådgiver om at realisere det kommercielle potentiale.

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 30. september Tidspunkt: 16:00 - 19:30

Opfinderaften – hvad sker der

I løbet af Opfinderaftenen vil du opleve:

  • Et oplæg om Opfinderrådgivningen og anbefalinger til vejen frem i arbejdet med den gode ide eller opfindelse
  • Et oplæg om patentering og anden immateriel beskyttelse, holdt af en medarbejder fra Teknologisk Institut eller Patent- og Varemærkestyrelsen
  • Et tilbud til deltagerne om en-til-en rådgivning om en medbragt ide eller opfindelse.

Når du melder dig til Opfinderaftenen, kan du samtidig tilkendegive, om du vil tale fortroligt med en opfinderrådgiver.

Kort introduktion af Opfinderrådgivningen

Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut har siden 1972, fortroligt, uafhængigt og gratis, hjulpet borgere i Danmark videre med deres ideer og opfindelser. Vi har i den periode kigget på mere end 40.000 ideer og hjulpet mere end 600 af disse fra opfindelse til et kommercielt produkt via licensering med eksisterende virksomheder som den foretrukne forretningsmodel.

I perioden 2007-2016 skabte de 20 mest succesrige opfindelser, kommercialiseret med hjælp fra Opfinderrådgivningen, en omsætning på 33,5 milliarder kr. Produkterne findes i hospitalssektoren, automobilbranchen, byggeri, legetøj, indretning, dyrehold, maskiner, elektronik mm.

Opfinderrådgivningen drives af Teknologisk Institut og er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Læs mere om Opfinderrådgivningen her.

HUSK OGSÅ vores andre events

Få mere ud af din ERP-løsning
03. November - 08:15

Consortio IT vil gennemgå områder, hvor man med fordel kan og bør fokusere, hvis man vil have mere ud virksomhedens ERP-løsning. Udgangspunktet er eksisterende teknologier på markedet, som benyttes til at løfte kunder op på nye ERP-løsninger samt til at optimere eksisterende ERP-løsninger.

Sønderborg Iværksætter Pris 2020
17. September - 00:00

Har du en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune? Bor du i Sønderborg Kommune? Kan du svare JA, så vær med i konkurrencen om i alt 45.000 kr. i præmier. ipnordic A/S har sponseret 25.000 kr. til vinderen og  LY Copenhagen har sponseret 4 x 5000 kr til  de 4 ideer, der placeres på 2.-5. pladsen.