Indlæser Begivenheder

Netværks Café – lynkursus i god daglig ledelse
18. oktober - 17:00

God daglig ledelse behøver ikke at være besværligt eller voldsomt tidskrævende. Chris Schack Noesgaard fra Adapto Technologies gennemgår de væsentligste dele af god personaleledelse.

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 18. oktober Tidspunkt: 17:00 - 19:00

Vækst skaber behov for god daglig ledelse
Dine kernemedarbejdere bliver ledere og du har ikke længere samme føling med den enkelte medarbejder som før. Samtidig bliver det nu endnu mere afgørende, at dine medarbejdere forbliver engagerede og produktive – og ikke pludseligt forlader virksomheden.

Heldigvis behøver god daglig ledelse hverken at være besværligt eller voldsomt tidskrævende. Det handler bare om at vide hvordan.

På Netværks Caféen vil du høre om de mest essentielle dele af god daglig personaleledelse:

  • Den gode transformation fra medarbejder til leder
  • Ledelsesrytmer – få struktur på din daglige ledelse
  • Afholdelse af gode 1:1-møder og teammøder
  • Effektiv feedback og coaching

Det er gratis at deltage i Netværks Caféen.

Adapto Technologies ApS er specialiseret i personaleledelse i vækstvirksomheder. Virksomheden tilbyder et CRM-lignende system til ledere, der gør daglig ledelse både nemt og nærværende. Som en del af kurset får alle deltagere gratis adgang hertil.

Kurset faciliteres af Chris Schack Noesgaard, der er CCO og medstifter af Adapto Technologies. Chris har trænet over 1000 ledere globalt og har selv 15+ års erfaring som leder, bl.a. som Rekrutteringschef i A.P. Møller – Mærsk og Salgschef i Sydbank.

 

HUSK OGSÅ vores andre events

Rådgiver Café
06. June - 16:30

Få rådgivning af professionelle fagpersoner om de udfordringer, du måtte have med din forretningsidé eller nye virksomhed

Power Up
24. September - 09:00

Modul 9: Næste skridt Power Up er et intensivt forløb for dig, der har en ny virksomhed eller som ønsker at blive iværksætter.