fbpx
Indlæser Begivenheder

Branding og LinkedIn
08. oktober - 16:30

Mød Giovanni Niese – LinkedIn ekspert – der gavmildt deler egne tips og tricks, så du kan at få større udbytte af LinkedIn.

Sted: Ellegaardvej 36 Dato: 08. oktober Tidspunkt: 16:30 - 19:30

Branding og LinkedIn

Branding på de digitale medier; dvs. hvor det skrevne og/eller sagte ord, videoklip mm. er med til at skabe et billede af dig eller din virksomhed. Om du er jobsøgende, iværksætter, virksomhed eller studerende, så er det afgørende for dig, at du ved, hvordan du bedst kan præsentere dit brand, så du får jobbet, de rette sponsorer, nye kunder mm.

Værktøjskurset med Giovanni Niese har dette program:

16.30  Velkomst og intro v/ Vækstrådet – SIS

16.35  Oplæg v/ Giovanni

  • Hvad er LinkedIn?
  • Hvad er personlig branding?
  • Hvordan går man fra en ”nobody” til en ”somebody”?
  • Hvordan skal man kommunikere sine budskaber, og dermed skabe sit brand?
  • Faldgruberne ved personlig branding
  • Hvad er social selling / relationssalg ​

18.00  Pause med sandwich

18.30  Giovanni giver hands on og hjælp til deltagerne ”a la workshop”

19.30  Tak for i dag

Om Giovanni Niese

Giovanni Niese har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg og coaching. Han bliver betegnet som en af landets førende LinkedIn eksperter, og er en efterspurgt foredragsholder. Med varme, humor og nærvær tager han publikum med på en rejse, som har til formål at udfordre, inspirere og motivere deltagerne.

“Jeg underviser virksomheder, iværksættere, privatpersoner og studerende i, hvordan de går fra, at være en “nobody” til “somebody”.

“Ved udelukkende at bruge LinkedIn som brandingsplatform, gik jeg på ét år fra at være en ”nobody”, til den ”somebody” som bliver hyret af virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at gøre det samme for dem. Jeg har en hands on og meget praksisnær brug af LinkedIn. Mine metoder er afprøvet på egen hånd, og jeg har begået næsten alle de fejl, der er at begå på LinkedIn – og netop derfor er jeg i dag en af landets førende LinkedIn eksperter.”

Kontaktdata:

Giovanni Niese

+ 45 21 333 222

giovanni@businesslinker.dk

HUSK OGSÅ vores andre events

Sønderborg Iværksætter Pris 2020
17. September - 00:00

Har du en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune? Bor du i Sønderborg Kommune? Kan du svare JA, så vær med i konkurrencen om i alt 45.000 kr. i præmier. ipnordic A/S har sponseret 25.000 kr. til vinderen og  LY Copenhagen har sponseret 4 x 5000 kr til  de 4 ideer, der placeres på 2.-5. pladsen.

Dronebevis
14. November - 09:00

IDA – Ingeniørforeningen i Danmark – tilbyder 2-dages dronekursus