Indlæser Begivenheder

Afsætning af lokale fødevarer
28. februar - 10:00

Som lokal fødevareproducent får du indsigt i lokale afsætningsmuligheder i detailsegmentet samt via Foodservice kanalen og i de udfordringer, der er forbundet med lokal afsætning set fra begge sider af bordet.

Sted: Industriparken 1 Dato: 28. februar Tidspunkt: 10:00 - 14:00

Kære producent af lokale fødevarer

Har du udfordringer med afsætning af dine produkter? Har du overvejet fordelene ved et sønderjysk afsætningsnetværk for lokale fødevareproducenter?

Kom til afsætningsmøde for sønderjyske producenter af lokale fødevarer og deltag i debatten om et tættere samarbejde om afsætning af lokale kvalitetsfødevarer.

På mødet vil du blive præsenteret for spørgsmål, opfordringer og anbefalinger fra lokale butikker og grossister – alt sammen input, der kan være med til at sikre, at vi i fællesskab får etableret et effektivt afsætningsnetværk

 

UdviklingsRåd Sønderjylland, Business Aabenraa, LandboSyd, LHN, Sønderborg Vækstråd og Tønder Erhvervsråd åbner dørene for en dag med oplæg og dialog om afsætning af lokale fødevarer og de udfordringerne, producenter og detailbutikker oplever.

Mødet foregår i Tinglev hos LHN i Industriparken 1. Mødet starter kl. 10 og forventes at slutte kl. 14.00.

Du kan tilmelde dig til mødet ved at kontakte:

Arrangementet er gratis.

HUSK OGSÅ vores andre events

Rådgiver Café
06. June - 16:30

Få rådgivning af professionelle fagpersoner om de udfordringer, du måtte have med din forretningsidé eller nye virksomhed

Power Up
24. September - 09:00

Modul 9: Næste skridt Power Up er et intensivt forløb for dig, der har en ny virksomhed eller som ønsker at blive iværksætter.