Indlæser Begivenheder

Afsætning af lokale fødevarer
28. februar - 10:00

Som lokal fødevareproducent får du indsigt i lokale afsætningsmuligheder i detailsegmentet samt via Foodservice kanalen og i de udfordringer, der er forbundet med lokal afsætning set fra begge sider af bordet.

Sted: Industriparken 1 Dato: 28. februar Tidspunkt: 10:00 - 14:00

Kære producent af lokale fødevarer

Har du udfordringer med afsætning af dine produkter? Har du overvejet fordelene ved et sønderjysk afsætningsnetværk for lokale fødevareproducenter?

Kom til afsætningsmøde for sønderjyske producenter af lokale fødevarer og deltag i debatten om et tættere samarbejde om afsætning af lokale kvalitetsfødevarer.

På mødet vil du blive præsenteret for spørgsmål, opfordringer og anbefalinger fra lokale butikker og grossister – alt sammen input, der kan være med til at sikre, at vi i fællesskab får etableret et effektivt afsætningsnetværk

 

UdviklingsRåd Sønderjylland, Business Aabenraa, LandboSyd, LHN, Sønderborg Vækstråd og Tønder Erhvervsråd åbner dørene for en dag med oplæg og dialog om afsætning af lokale fødevarer og de udfordringerne, producenter og detailbutikker oplever.

Mødet foregår i Tinglev hos LHN i Industriparken 1. Mødet starter kl. 10 og forventes at slutte kl. 14.00.

Du kan tilmelde dig til mødet ved at kontakte:

Arrangementet er gratis.

HUSK OGSÅ vores andre events

Tankestrøm – dit første skridt som selvstændig
26. March - 00:00

Workshoppen samler folk, der arbejder kreativt, innovativt eller udviklingsorienteret til en 2-dages workshop. Formålet er at finde frem til, om der er basis for at arbejde videre med tankerne om at være selvstændig. Først-til-mølle tilmelding… Deltagerpris 420,-, som dækker forplejning. Business Aabenraa, Tønder Erhvervsråd, Haderslev Erhvervsråd og Sønderborg Iværksætter Service arbejder sammen om Tankestrøm.

Informationsmøde
09. May - 17:00

Kom på besøg og find ud af, hvordan Sønderborg Iværksætter Service kan hjælpe dig som ny selvstændig eller iværksætter.