fbpx
Indlæser Begivenheder

Årets Business Event 2020
03. december - 17:00

Vær med til at fejre iværksætteri, vækst- og kometvirksomheder i Sønderborg.

Dato: 03. december Tidspunkt: 17:00 - 21:00

Sønderborg Iværksætter Pris 2020

Den 3. december stiller vi spotlightet skarpt på interessante iværksættere, der er på vej med nye virksomheder, der præsenterer innovative, stærke og bæredygtige forretningsideer, der vil skabe nye arbejdspladser i Sønderborg.

Du kan overvære finalen i Sønderborg Iværksætter Pris 2020, hvor 5 finalister pitcher deres forretningside foran publikum og hvor du – sammen med et stærkt dommerpanel – kan være med til at kåre vinderen i konkurrencen.

Sædvanen tro præsenterer iværksættervirksomheder sig  for publikum til Årets Business Event og du har mulighed for at lære nye virksomheder og deres ejere at kende.

Sønderborg Vækstvirksomhed

Når vi kårer Sønderborg Vækstvirksomhed 2020 sker det på basis af af offentlig tilgængelige regnskabsoplysninger. Virksomhedernes udvikling i bruttoresultat og resultat før skat de seneste 3 år er de væsentligste udvælgelseskriterier.

 

Sønderborg Kometvirksomhed

Sønderborg Komet 2020 tildeles en yngre virksomhed, der med afsæt i FN’s verdensmål og et skalerbart forretningskoncept demonstrerer exceptionel vækst.

HUSK OGSÅ vores andre events

Sønderborg Iværksætter Pris 2020
17. September - 00:00

Har du en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune? Bor du i Sønderborg Kommune? Kan du svare JA, så vær med i konkurrencen om i alt 45.000 kr. i præmier. ipnordic A/S har sponseret 25.000 kr. til vinderen og  LY Copenhagen har sponseret 4 x 5000 kr til  de 4 ideer, der placeres på 2.-5. pladsen.

Dronebevis
14. November - 09:00

IDA – Ingeniørforeningen i Danmark – tilbyder 2-dages dronekursus