fbpx
Indlæser Begivenheder

Årets Business Event 2019
05. december - 16:30

Vær med til en festlig fejring af iværksætteri og erhvervslivet i Sønderborg.

Sted: Sdr. Landevej 30 Dato: 05. december Tidspunkt: 16:30 - 20:00

På Årets Business Event finder og fejrer vi vinderne af:

Sønderborg Vækst Pris 2019 uddeles til en virksomhed i kommunen, som – baseret på EY-analyse af offentligt tilgængelige regnskaber – b.a. har haft størst vækst.

Sønderborg Iværksætter Pris 2019 tildeles iværksættere med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Sønderborg Komet 2019 tildeles en yngre virksomhed, der med afsæt i FN’s verdensmål og et skalerbart forretningskoncept demonstrere exceptionel vækst.

Hyldest til Sønderborg kommunens virksomheder. Vi hylder virksomheder fra Sønderborg kommune, der i løbet af 2019 er blevet hædret med danske og udenlandske priser og Awards i 2019.

Årets Business Event er en gratis og oplagt mulighed for at netværke med ligesindede vækst- og udviklingsorienterede kolleger fra det sønderborgske erhvervsliv.

Programmet omfatter bl.a.

Iværksætterstande i Vandrehallen

Gæstetaler Jan Damsgaard, prof. CBS, holder oplæg om digitalisering

Kåring af Sønderborg Vækstvirksomhed 2019 og Sønderborg Komet 2019

Finalepitch og kåring af vinderen af Sønderborg Iværksætter Pris 2019

Netværk og lækker tapas

HUSK OGSÅ vores andre events

Iværksætteri i praksis – efterår 2020
08. September - 17:00

Kom godt igang med din nye virksomhed og dit nye liv som selvstændig. Sønderborg Iværksætter Service (SIS) tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest (EASV) og Business College Syd (BCSyd) kurset “Iværksætteri i praksis”. Kurset foregår 7 + 3 tirsdage fra kl. 17.00-21.00.

Intensivt online udviklings- og vejledningsprogram
23. April - 09:00

Er din forretning gået i stå pga. den nuværende Corona-krise? Få konkret inspiration, nye ideer og sparring til at omstille din forretning eller din strategi, så du fortsat kan tjene penge nu eller bliver klar til det snarest muligt.