fbpx
Indlæser Begivenheder

Årets Business Event 2019
05. december - 16:30

Vær med til en festlig fejring af iværksætteri og erhvervslivet i Sønderborg.

Sted: Sdr. Landevej 30 Dato: 05. december Tidspunkt: 16:30 - 20:00

På Årets Business Event finder og fejrer vi vinderne af:

Sønderborg Vækst Pris 2019 uddeles til en virksomhed i kommunen, som – baseret på EY-analyse af offentligt tilgængelige regnskaber – b.a. har haft størst vækst.

Sønderborg Iværksætter Pris 2019 tildeles iværksættere med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Sønderborg Komet 2019 tildeles en yngre virksomhed, der med afsæt i FN’s verdensmål og et skalerbart forretningskoncept demonstrere exceptionel vækst.

Hyldest til Sønderborg kommunens virksomheder. Vi hylder virksomheder fra Sønderborg kommune, der i løbet af 2019 er blevet hædret med danske og udenlandske priser og Awards i 2019.

Årets Business Event er en gratis og oplagt mulighed for at netværke med ligesindede vækst- og udviklingsorienterede kolleger fra det sønderborgske erhvervsliv.

Programmet omfatter bl.a.

Iværksætterstande i Vandrehallen

Gæstetaler Jan Damsgaard, prof. CBS, holder oplæg om digitalisering

Kåring af Sønderborg Vækstvirksomhed 2019 og Sønderborg Komet 2019

Finalepitch og kåring af vinderen af Sønderborg Iværksætter Pris 2019

Netværk og lækker tapas

HUSK OGSÅ vores andre events

Wærktøjskursus: WordPress 3
20. February - 08:00

Lær hvordan du gør din hjemmeside hurtig og effektiv, så besøgende ikke springer fra igen pga. ventetid! Vi optimerer din hjemmeside, tjekker om der er indhold, der fylder for meget og kigger også på hvordan du selv kan lave dine billeder mindre, hvis de fylder for meget. Du vil også finde ud af, hvordan du kan lave et ekstra touch til hjemmesiden, lave en iøjnefaldende knap, lave en slider, et galleri eller noget helt fjerde…

Værktøjskursus: WordPress 2
06. February - 08:00

På kurset lærer du at optimere din hjemmeside til Google og hvordan du skriver de rigtige ting til Google. Du vil få indsigt i oprettelse og integration af nyhedsbreve og sociale medier. Du kommer til at høre om WooCommerce og dets funktioner, bl.a. hvordan du kan skabe en online shop på din hjemmeside og hvor nemt det er. Til sidst vil vi komme ind på Google Analytics, undersøge hvor folk klikker på din side – og evt. hvor de springer…