fbpx

2dreams – 2 kvinders drøm er en realitet

1. juni 2017: Det går forrygende

Jonna Seemann fortæller, at den første måned efter åbningen er gået forrygende og langt overstiger forventningerne. Butikken har fået leveret nyt tøj flere gange hver uge indtil nu og de to butiksejere glæder sig over, at kunderne vender tilbage gang efter gang.

Kunderne er såvel unge som ældre og kommer hovedsageligt fra Gråsten, men der har også være flere kunder fra Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev. Butikken tilbyder tøj i størrelserne 34-58 og der er især efterspørgsel efter tøj i fra str. 42  og opefter.

2dreams har netop fået accessories fra Bit’Avant i sortimentet og sælger nu også bælter, smykker og tasker.

Markedsføringen foregår primært via Facebook og i løbet af den første måned har 2dreams fået flere end 700 følgere på Facebook.

1. maj 2017: En drømmestart

Første dag, butikken er åben, klokken er 14.30 og der er 20-25 kvinder i butikken. Stemningen er god og kvindernes stemmer er fulde af smil og forventning.
”Der har været så mange mennesker i butikken lige siden kl. 10”, lyder det stolt fra en af hjælperne.

Stort udvalg til gode priser

Jonna Seemann og Jane Hansen har i flere år drømt en fælles drøm – at åbne en butik sammen – og nu er det sket. 2dreams hedder butikken i Nygade i Gråsten. Butikken er fyldt med tøj fra Nör, Define, Drys, Danwear, Pont Neuf, Choise, DNY, Mapp m.fl. Der er såvel kollektionsprøver som dele af tidligere kollektioner – og alt sammen med rabat på 30-60 % i forhold til nypris.

“Jonna har i 15 år holdt homeparties og jeg har hjulpet til”, fortæller Jane, mens hun hurtigt kaster et blik rundt i butikken for at se, om en kunde har brug for hjælp. ”Vi har længe drømt om at åbne en butik sammen. For godt et år siden besøgte vi første gang Sønderborg Iværksætter Service og mødte iværksætterkonsulent Steen Bielefeldt, som hjalp os. Desværre var der ikke så mange tøjfirmaer, som dengang var interesserede i vores koncept. I efteråret 16 snakkede vi igen med Steen og så kom der ellers fart på. Alt flaskede sig – lokaler, snak med advokat, aftaler med leverandører m.m.”

Imens vi snakker, kommer der endnu flere kunder ind i 2dreams. Alle kikker på tøj, prøverummene er besat og flere af gæsterne nyder det store udvalg af kager, der bliver serveret i et hjørne af butikken sammen med kaffe og te. På et andet bord bugner gaverne til de nye butiksindehavere.

Hjælp fra familie og venner

”Min far på 80 år har lavet vores tøjstativer”, fortæller Jane. Tøjstativerne er lavet af vvs-rør og det samme er skelettet til prøverummene, som er lavet af Jonnas gamle chef. Man er ikke i tvivl om, at begge indehavere af 2dreams er lokale med et stort og hjælpsomt netværk.

De store smil udtrykker glæde over den positive start og forventninger til fremtiden. Jonna og Jane vil gerne tilføje sko, brugskunst og måske en webshop. Og naturligvis skal butikken altid præsenterer et stort og varieret udvalg af tøj, ikke mindst et flot sortiment af storpigetøj.